Geschikt voor jou?

Wat houdt jou bezig?


Als expert op het gebied van emotionele problematiek kan ik wellicht een rol spelen om jou te begeleiden, als coach of therapeut. Welke leeftijd je ook hebt, in welke situatie jij je ook bevindt, er is een weg naar meer welzijn. 

Heb je last van onverwerkte emoties, stress, angst of wil je inzicht in je opgebouwde patronen? Wil je meer verdieping in het leven? Loop je tegen problemen in relaties aan, of ben je ongelukkig in je werk of op school? Heb je te maken met ondraaglijke rouw of moeite met ouder worden?

Heb je moeite je draai in het dagelijks leven te vinden?

 

Klik hier om contact met mij op te nemen. 

 

Hoe kan ik jou helpen?


Veranderingsprocessen worden in gang gezet door bewustwording en spiegeling. Daarnaast gebruik ik instrumenten uit allerlei disciplines om jouw proces te faciliteren en je de ruimte te bieden die je nodig hebt om kwaliteit aan je leven toe te voegen. 

De natuur als helende derde


Een natuurlijke omgeving kan helpen in het werken met jouw hulpvraag. Letterlijk jezelf in beweging brengen, en waarnemingen in de natuur gebruiken als ondersteuning bij het proces heeft een diepe werking op je onbewuste. In overleg en alleen als jij het wilt kunnen we buiten aan de slag; we maken gebruik van symbolen uit de natuur en alles wat er is kan helpen om jouw thema te verhelderen. Enkele locaties waar ik coach vind je hier, en ik sta open voor jouw suggesties.