Hoe word jij geholpen?

 

Mijns inziens is de methode ondergeschikt aan het persoonlijk contact; het belangrijkste instrument is de klik die je voelt met mij. Mensen geven mij terug dat ik een open houding heb, rust en vertrouwen geef en vrij van oordeel een luisterend oor bied.

 Methoden die ik gebruik zijn o.a. Werken met verbeeldingskracht, Hypnotherapie, elementen uit de NLP, Regressie, Innerlijk kind, werken met dromen, RET, EMDR en Systemisch coachen, Oplossingsgericht coachen en Natuurcoaching. 

 

 

 

Voor meer informatie over deze therapeutische interventies kun je hier klikken. 

 

Het is niet altijd nodig terug te gaan naar een pijnlijke situatie, liever werk ik oplossingsgericht zodat jij al snel resultaat ervaart. Hierbij doet je onbewuste het belangrijkste werk, dáár liggen je krachtbronnen die jij onder mijn begeleiding naar het licht brengt en waardoor je meer rust, ruimte en vrijheid ervaart. 

 

In overleg kunnen we gebruik maken van de natuur en de buitenlucht om jouw proces op een milde en helende manier te versterken. 

 

Als jij je aangesproken voelt neem dan contact op; hier vind je de contactpagina