Coaching op afstand in verbinding

In een ontmoeting via telefoon, email of beeldbellen ontstaat ook verbinding. Als second best optie. En wie weet, bevalt het jou juist goed omdat je in je eigen veilige omgeving bent, omdat het geen extra reistijd vergt of omdat er meer flexibiliteit is.

In een ontmoeting via telefoon, email of beeldbellen ontstaat ook verbinding. Als second best optie. En wie weet, bevalt het jou juist goed omdat je in je eigen veilige omgeving bent, omdat het geen extra reistijd vergt of omdat er meer flexibiliteit is. 

 

Contact beeldbellen

Door middel van beeldbellen simuleren we een face-to-face ontmoeting, en dat komt daarmee ook heel dichtbij. We kunnen elkaar in de ogen kijken, emoties zien, non-verbale signalen waarnemen en dit gebruiken. 

 

Omdat er hele persoonlijke zaken aan de orde komen, moet de veiligheid van de gesprekken gegarandeerd zijn. Daarom heb ik mij aangesloten via WeSeeDo, een bedrijf wat al sinds 2015 gespecialiseerd is in beeldbellen. Zij werken volledig volgens de privacy-wetgeving, beperken zich tot servers die alleen in Nederland staan, slaan geen gesprekken op en voldoen aan verschillende ISO normen. Voor mij voldoende om met vertrouwen deze partner in te schakelen. 

 

Het werkt heel eenvoudig: je krijgt een email van mij, eerst klik je op de link om jouw apparaat te testen op beeld en geluid, en als dit in orde is klik je op het afgesproken tijdstip op de afspraak waarna de verbinding tot stand wordt gebracht. 

 

Als je er meer over wilt weten, neem dan een kijkje bij www.weseedo.nl

Telefonisch contact

Een afspraak per telefoon is een mogelijkheid, als jij dit prettig vindt en als je ermee geholpen bent. Mijn ervaring is dat het korter duurt dan een afspraak via beeldbellen. Vaak neemt het de ergste spanning weg, kun je weer verder met andere inzichten of een andere manier van kijken naar het probleem.

 

Het is zelfs mogelijk om af te spreken dat we beide in de natuur wandelen (een rustige plek is dan wel aanbevolen) en op die manier een vorm van natuurcoaching vinden. 

Contact via email

In een email kun je veel informatie kwijt. Alleen het opschrijven (of in dit geval typen) van datgene wat je tot last is en dat bij een derde neerleggen kan al enige verlichting geven, alsof je het niet meer alleen hoeft te dragen. Ik neem de tijd om je email aandachtig door te nemen, en kijk ook naar wat tussen de letters door te lezen is. Vervolgens beloof ik je binnen uiterlijk 3 (werk)dagen een inhoudelijke reactie te sturen. of een combinatie...

Ook is het mogelijk een combinatie van de mogelijkheden te gebruiken, soms een mail sturen, een keer bellen, of toch liever beeldbellen. Dat kan zelfs versterkend werken waardoor jouw traject wellicht eerder kan worden afgerond. 

 

Ik nodig je graag uit voor een coach gesprek op afstand, en laat maar weten welke vorm je voorkeur heeft.